Begin deze maand startte Jacob Bakker z’n eigen bedrijf Jacob Bakker agenturen.

“Een droom die uitkomt!” vertelt hij enthousiast. Jacob werkte de laatste jaren als verkoper in de woon-en beddenbranche en gaat nu aan de slag als handelsagent voor verschillende merken. De eerste 2 agenturen die hij voorstelt, tonen dat Jacob de lat hoog legt.

Met het Belgische ‘The Night-Store – Slaaparchitecten’ haalt hij een ervaren bedrijf aan boord. The Night-Store heeft al meer dan 15 jaar een unieke benadering over slaapcomfort en op de manier waarop je het verkoopt. Hierdoor zijn ze een begrip geworden in Vlaanderen en vanaf september dus ook exclusief in Nederland.

De eigenaar, Stijn Neuteleers, bouwde op basis van meer dan 25 jaar ervaring in deze sector een gamma uit dat hij 100% controleert met een eigen productie in België. “Alle gekende merken zijn teveel bezig met marketing en het behagen van de klant in de winkel en te weinig met het product zelf en het genot van de klant wanneer hij slaapt,” vindt Stijn Neuteleers.

“Zonder marketing en met vertrouwen in de kwaliteiten van de winkelier presenteren wij slaapcombinaties die nog niet gekend zijn in de huidige beddenwereld. Eindelijk eens iets anders dat gestaafd is op gezonde logica!”

Samen met The Night-Store heeft Jacob ook Plutex aan boord gehaald. DE dons-specialist van België, maar nog niet gekend in Nederland. Ook hier dezelfde achtergrond, meer dan 30 jaar ervaring in donzen dekbedden die ze daarnaast ook reinigen. Een echte aanwinst voor de handelaar die met kwaliteit wil en kan uitpakken.