Het Belgische bedrijf The Night-Store – Slaaparchitecten gaat de eerste Nederlandse showroom met kantoor openen in Genemuiden. Het bedrijf opende op 28 januari de nieuwe showroom in Nederland, omdat de afstand naar België ver en tijdrovend is voor sommige dealers. Ze koppelden dit aan dealerdagen, waar verschillende nieuwe dealers werden uitgenodigd.

Het bedrijf werd in 2003 opgericht door Stijn Neuteleers, van origine fysiotherapeut en medisch slaapspecialist. Stijn besloot na een carrière als slaapspecialist van de meeste Belgische ziekenhuizen matrassen en bedden te gaan produceren voor ‘gezonde’ mensen. Jacob Bakker, agent van The Night Store in Nederland: ‘”Als je de bedden- en matrassenhandel onder de loep neemt, zie je al snel enkele vreemde en onlogische zaken. Beddenwinkels hebben een enorm aanbod van verschillende bekende en minder bekende merken. Het draait soms voor 90% om marketing, terwijl je vaak weinig verschil voelt tussen product A of B. Acties en uitverkoop zijn dagelijkse kost. Terwijl deze producten helemaal geen seizoensgebonden producten zijn. Men probeert matrassen en bedden aan te bieden die de klant ‘leuk’ moet vinden in de winkel, terwijl de klant nog wakker is. De klant heeft echter heel andere wensen wanneer hij slaapt. Op basis van zijn ervaring als medisch slaapspecialist is Stijn gaan tekenen op een blanco blad zonder rekening te houden met de marketing en de verkeerde wensen van de meeste klanten waar de gewone beddenverkoper maar al te graag op in gaat. Hieruit is een reeks producten gekomen die zeer vreemd aanvoelen, 0% marketing genieten en 100% techniek vertegenwoordigen!”

De slaaparchitecten onderscheiden zich volgens Jacob vooral op twee gebieden: “De klant krijgt een helder no-nonsens-verhaal dat hij heel goed begrijpt en hij voelt eindelijk een verschil! Wij bevrijden de ‘merkendealer’ en maken van beddenverkopen weer een vak. Wij maken van bedden kopen ook weer iets leuks,” zegt Stijn Neuteleers.
“Op deze manier hebben wij de afgelopen 4 maanden al 7 prachtige dealers gevonden en zoeken wij een mooie gezonde verdeling voor ons dealer-netwerk.”

Maandag 25 februari is er een huisshow op de nieuwe locatie Genemuiden. Het concept en de producten zullen hier verder toegelicht worden. Voor dealers op afspraak.

Meer informatie:
The Night-Store
Langestraat 89
8281 AH Genemuiden
Jacob Bakker 06-15465897

info@thenightstore.be
www.thenightstore.be