Bedding Business is hèt vakblad voor en over slaapprofessionals, slaapkamerspeciaalzaken, wonenretail, linnenshops en interior designers. Een ervaren team van redacteuren schrijft 6 keer per jaar over alle facetten in het vakgebied. Er is volop aandacht voor nieuwe technieken en producten, belangrijke events, slapenleveranciers en natuurlijk voor de slaapkamerspeciaalzaken.

Kortom: alles wat de slapenprofessional moet weten uit de Bedding Business. Tip: Wie op de hoogte wilt blijven van de gehele interieurbranche neemt ook een abonnement op Interior Business Magazine. Klik hier voor meer informatie en voor een voordelig combinatieabonnement. 

Abonnementsprijzen zijn exclusief btw. U abonneert zich voor minimaal 1 jaar. Abonnement opzeggen is mogelijk tot 2 maanden voor het einde van de abonnementsperiode. Afleveradressen buiten Nederland:  Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.