Beter Bed gaat klanten ‘een leven lang’ aan zich binden en biedt bij aankoop van een speciale matrassencollectie elke 8 jaar GRATIS een nieuw matras: een heel leven lang… Op de radio, op social media, in printmedia… overal is de nieuwste actie van Beter Bed te vinden: Matras voor het leven.

Op de website meldt Beter Bed:
Een goede nachtrust begint natuurlijk bij een goed matras. Een matras dat je precies de juiste ondersteuning geeft en ook nog eens lekker ligt. Niets nieuws natuurlijk. Maar wist je ook dat je je matras iedere acht jaar moet vervangen? De hygiëne van je matras neemt af en de ondersteuning vermindert. Rugpijn, nekpijn en allergieën liggen op de loer. Gelukkig hoef jij je hier vanaf nu nóóit meer zorgen over te maken. Hoezo? Omdat Beter Bed vanaf nu iedere acht jaar jouw matras gratis vervangt tijdens de actie ‘Matras voor het leven’. Te gek! Zo koop jij eenmalig een matras en ben je je hele leven lang voorzien van een goed matras.

Zo werkt het volgens Beter Bed:
Jij koopt maar één keer een Select matras, maar doet dit meteen voor de rest van je leven! Want vanaf de eerste aanschafdatum krijg je voor de rest van je leven iedere acht jaar een gratis, nieuw matras van Beter Bed.

Daar zitten natuurlijk bepaalde voorwaarden aan verbonden, maar die zien er goed uit. Het voordeel voor Beter Bed is de data van klanten die ze gaan vergaren. En het moment dat de eerste 8 jaar voorbij zijn, zou de klant kunnen kiezen voor een iets duurder matras uit serie, waar ze op dat moment natuurlijk aan verdienen. Het belangrijkste is uiteraard dat Beter Bed klanten een leven lang aan zich weet te binden.