In navolging van de Red Dot Design (2020) heeft Colijn IT nu ook de prestigieuze A’Design Award gewonnen voor de iONE product configurator in de categorie ‘wholesale, retail trade, commerce & e-commerce’. Deze onderscheiding is wederom een bevestiging dat de iONE software goed in elkaar zit en daardoor ondernemers in de woonbranche sterker maakt.

De A’Design Award & Competition is ‘s werelds grootste, meest prestigieuze en invloedrijke ontwerpwedstrijd. Onlangs zijn de winnaars bekend gemaakt voor 2020-2021: 2094 winnaars uit 108 landen in 104 verschillende disciplines. Alle inzendingen zijn zorgvuldig en tot in detail beoordeeld door een gerenommeerde internationale jury, bestaande uit bekende wetenschappers, prominente media, professionals uit het veld en ervaren ondernemers.

Voorsprong door innovatie
De iONE product configurator is ontwikkeld voor de meubelbranche en maakt het mogelijk volledig geautomatiseerd producten online te configureren én visualiseren, in 2D en 3D. Daarnaast is de product configurator te integreren met tal van andere applicaties en toepassingen, zoals webshops, augmented reality en virtual reality. Realistische productvisualisatie helpt klanten bij hun beeldvorming en geeft ze meer vertrouwen, wat aantoonbaar leidt tot hogere conversies, minder retouren en grotere klanttevredenheid. Het winnen van de A’Design Award onderschrijft de visie van Colijn IT: voorsprong door innovatie.

Meer informatie over de online productconfigurator van Colijn IT:
https://www.colijn-it.nl/software-voor-de-woonbranche/3d-productconfigurator/