“Duik in een droomwereld van comfort en stijl met de beddencollectie van Goossens. Van luxe boxsprings tot stijlvolle bedframes, heerlijk dromen is gegarandeerd. De slaapkamer is niet alleen een plek om te rusten, maar een ruimte om je thuis te voelen”, aldus de woonketen.

“Het doordachte ontwerp en de hoogwaardige materialen van bedframe Roll zorgen voor een comfortabele basis in elke slaapkamer. Het duurzame, natuurlijke eikenhout draagt niet alleen bij aan een luxe uitstraling, maar zorgt ook voor een lange levensduur en geeft het bed een elegante look die moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen.”

“Ervaar het luxueuze comfort van een dik gewatteerd hoofd- en voetbord, voorzien van verfijnde stiksels. Indy is optioneel verkrijgbaar met een elektrische bodem voor nog meer comfort. Kies een matras en topper passend bij de persoonlijke voorkeuren en geniet jarenlang van hoogwaardige kwaliteit. Extra fijn: het matras is uitgerust met handige antislip, waardoor het niet verschuift.”

Zowel boxspring Indy als bedframe Roll zijn in vele afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar op goossenswonen.nl of in een van de 25 inspiration stores. En nergens anders.