Tal van noviteiten voor Ducky Dons op Hollandsch Slapen


Om de toenemende vraag naar duurzaamheid en circulariteit te beantwoorden introduceert Ducky Dons de mogelijkheden voor recyclede dons en veertjes. “De Ducky Dons eendenveren hoofdkussens hebben een upgrade ondergaan en krijgen een nieuwe tijk van 100% perkal katoen met een binnenvoering van 100% polyester. Door de binnenvoering voelt het kussen heerlijk zacht en comfortabel aan.”

Ook de private label mogelijkheden bij Ducky Dons zijn uitgebreid en daar vertellen de mensen van Ducky Dons graag alles over tijdens het event. En na de vernieuwing van de huisstijl van het gehele bedrijf vorig jaar is het nu de beurt aan het merk Castella: het logo, de verpakkingen en de producten krijgen een eigentijdse, frisse look. Tot slot zijn er voor de Silvana kussens katoenen slopen ontwikkeld die mooi om de Support kussens passen. “Deze zijn voor het eerst te zien op het evenement en zullen vanaf het najaar verkrijgbaar zijn. Uiteraard komen we ook met een mooie actie van het merk Silvana.”

Commercieel Directeur Roel van Nieuwenhuizen zal met verschillende collega’s aanwezig zijn op het event. “Ik ben trots op de professionaliseringsslag die we de afgelopen jaren gemaakt hebben. En Hollandsch Slapen geeft ons een mooi podium om dat in een prettige sfeer en omgeving met onze relaties te delen. We moeten het samen gaan doen, want samenwerken is erg leuk en een vereiste voor succes.”

Leer in de aankomende Bedding Business meer over Roel van Nieuwenhuizen. Houd verder voor meer noviteiten onze website en social media kanalen in de gaten!