Magnitude neemt vanaf 6 februari zijn intrek in De Woonindustrie met een eigen showroom.

Slapen in stijl
Magnitude is een uniek bedconcept dat de consument toelaat zijn of haar hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. Zij kiezen de elementen en bepalen de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd. “Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat, met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail. Magnitude wil in de eerste plaats inspireren en mensen ertoe aanzetten hun slaapomgeving naar hun persoonlijke smaak en verlangens in te richten.

Er is keuze uit 4 stijlen:
Contemporary: strakke lijnen, krachtige vormen, grafische eenvoud, pure tijdloosheid
Classic: traditionele vormen, warme kleuren, rijke stoffen, verfijnde grandeur
Fusion: kleuren, motieven en lijnen uit alle hoeken van de wereld
Featuring: spraakmakende designers krijgen carte blanche

Het bed van ieders dromen in vijf merkbeloftes
In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft de consument heerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd op vijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

“Kom naar de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie en ontdek onze Magnitude showroom! De DWI Voorjaarsvakdagen zijn traditioneel het moment waarop exposanten nieuwe collecties presenteren, nieuwe trends lanceren en workshops geven. Bezoek onze showroom en laat je inspireren!”

Ontdek Magnitude tijdens de DIW Voorjaarsvakdagen op:
zondag 6 februari 10u-17u
maandag 7 februari 10u-18u
dinsdag 8 februari 10u-18u
maandag 14 februari 10u-18u
dinsdag 15 februari 10u-18u

www.lsbedding.com