Revor, de toonaangevende producent van hoogwaardige matrassen en boxsprings, is verheugd opnieuw samen te werken met het professionele wielerteam Alpecin Deceuninck tijdens de Tour de France en de Vuelta. Dit partnerschap, dat voortbouwt op het succes van vorig jaar, benadrukt de voortdurende inzet van Revor om de renners van Alpecin Deceuninck te voorzien van uitstekend slaapcomfort, wat essentieel is voor hun herstel en prestaties tijdens de race.

Jasper Philipsen, een getalenteerde sprinter van Alpecin Deceuninck, heeft dit jaar al indrukwekkende resultaten behaald in de Tour de France, met drie ritzeges op zijn naam. Het uitstekende slaapcomfort dat hij ervaart op zijn gepersonaliseerde matras van Revor heeft ongetwijfeld bijgedragen aan zijn succes op de weg.

Goede nachtrust speelt een cruciale rol bij het leveren van optimale sportprestaties. De renners van Alpecin Deceuninck begrijpen het belang van voldoende rust en herstel, en daarom is de keuze voor Revor als leverancier van gepersonaliseerde matrassen een logische stap. Een goede slaapomgeving bevordert het herstel van spieren, verbetert de concentratie en verhoogt de algehele energieniveaus, wat essentieel is tijdens de veeleisende etappes van de Tour de France. Dirk en Carine, de matrasdragers bij Revor, zorgen ervoor dat de renners elke nacht op hun persoonlijke matras kunnen slapen, wat bijdraagt aan hun welverdiende rust en optimaal herstel.

“We zijn bijzonder trots om opnieuw samen te werken met Alpecin Deceuninck en onze matrassen aan te bieden aan de renners tijdens de Tour de France”, aldus Jan Maes, CEO van Revor. “Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor het welzijn en de prestaties van de renners, en we zijn verheugd dat we kunnen bijdragen aan hun succes door hen het beste slaapcomfort te bieden. Elke ritzege die Alpecin Deceuninck binnenhaalt voelt dan ook voor ons een stukje als een overwinning.”

De lopende samenwerking tussen Revor en Alpecin Deceuninck benadrukt hun gezamenlijke inzet voor succes. Terwijl Alpecin Deceuninck strijdt voor podiumplaatsen en overwinningen, blijft Revor innoveren om de renners van het team en atleten in elke mogelijke discipline te voorzien van de beste slaapomstandigheden.

Met behulp van de matraszoeker op de website van Revor bestaat de mogelijkheid om de perfecte matras te vinden die voldoet aan ieders individuele slaapbehoeften en voorkeuren. Met een uitgebreide selectie aan matrassen en geavanceerde zoekcriteria, zoals lichaamsgewicht, slaaphouding en gewenste stevigheid, biedt de matraszoeker een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde ervaring. Hieronder de link:

https://revor.us8.list-manage.com/track/click?u=d15cc2efdd7f2911ec79bffd3&id=88418fa181&e=0736ffd963