Technogel collectie past prima binnen assortiment

Midden jarig negentig begon de familie Sessink in Doesburg een weiland winkel waarin men voornamelijk polyether matrassen aan de man bracht. In die tijd was dat zeer gebruikelijk. Hoewel het hier een prima zicht locatie betrof besloot de familie toch om na 10 jaren te verhuizen naar Drempt. Zoals de huidige eigenaar, zoon Dennis Sessink, de noodzaak tot verhuizing beschrijft: “Na regen kwam lekkage”. Men zocht en vond een prima onderkomen in het centraal in de Achterhoek gelegen Drempt.

Ook de collectie veranderde en naast het basis polyether segment werd Slaapspecialist Drempt al snel dealer van meer gerenommeerde merken. Inmiddels maakt ook Technogel onderdeel uit van de collectie. Dennis Sessink: “In totaal voeren we circa 15 merken. Het is voor de consument prettig dat we hier vrijwel het gehele marktaanbod mee dekken. Van koudschuim producten tot 100% natuurlijk en recyclebaar. Van heel soepel naar heel stevig”.

RUIM DE TIJD
Slaapspecialist Drempt neemt ruim de tijd om de bezoeker grondig te informeren. Men werkt in totaal met 12 slaapspecialisten die veel ervaring binnen de branche hebben. Dennis Sessink: ”We zijn gewend om onze klanten zorgvuldig voor te lichten. Het is tenslotte geen pak boter wat je koopt. Daarnaast heeft elk merk z’n eigen verhaal. De prijsopbouw van ons assortiment is heel logisch en we kunnen eigenlijk altijd een gedegen advies uitbrengen. De meeste klanten moeten best een eindje rijden en dan is het heel prettig voor hen dat we meerdere merken onder 1 dak hebben. Deze ruime keuze maakt dat we feitelijk nooit teleurstellen. We dekken als het ware het complete marktaanbod. Parkeren kan gratis voor de deur en uiteraard bieden wij elektrische laadpalen aan op ons terrein. We besteden heel veel aandacht aan onze collectie opbouw. Van Auping tot Magnitude en van Swissflex tot Technogel”.

‘In totaal voeren we circa 15 merken. Het is voor de consument prettig dat we hier vrijwel het gehele marktaanbod mee dekken’

KENNIS VEREIST
Tijdens een bezoek aan De Woon Industrie in Nieuwegein maakte Dennis Sessink kennis met het merk Technogel: “Ik liep daar Jurgen Swinnen tegen het lijf die ik al jaren ken. Jurgen vertelde mij over het unieke concept van Technogel en ik was best geïnteresseerd. Het verhaal achter Technogel is uitstekend onderbouwd. Zeker ook wetenschappelijk.

Op deze manier kun je als retailer toch een extra toegevoegde waarde bieden. Het POS-materiaal dat ter beschikking wordt gesteld ondersteunt het verhaal en de klant kan zelf simpelweg het verschil tussen traagschuim en Technogel voelen. Door middel van een gerichte verkooptraining door Technogel zijn onze mensen prima op de hoogte van dit unieke slaapconcept. In wezen biedt het een uiterst stabiele ligging met voldoende bewegingsvrijheid. Door de verkoelende werking van de matras slaapt men niet alleen sneller in maar wordt de slaap ook als dieper ervaren. En dat biedt voor veel mensen een absolute verbetering van de nachtrust”.

Dit artikel stond in Bedding Business Magazine editie 3-2023. Gemist?

Copyright
© 2023 Business Content Media Den Haag. Niets uit dit artikel of deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch, op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever Business Content Media/Bedding Business Magazine.