Het leasen van boxsprings wordt steeds populairder in de beddenbranche. Hoeveel consumenten er gebruik van maken weten we niet, maar bedrijven springen er in ieder geval op in. Zo ook het in 2018 opgerichte Bedrent, een label van Forlease BV en gespecialiseerd in  private lease of per maand betalen oplossingen voor consumenten op internet. Zelf geven ze aan: “Wij hebben de missie om de slaapwereld van premium boxspring bedden te veranderen en meer bereikbaar te maken voor iedere consument. Bedrent is een nieuwe innovatie aanbieder op het internet van premium boxspring combinaties voor consumenten die per maand kunnen worden betaald via een af te sluiten operationele huur of private lease.”

Bedrent is van mening: “Waarom zouden consumenten nog spaar- of eigen geld moeten aanspreken voor aanschaf van een nieuw bed wanneer je dit voor een acceptabel vast bedrag per maand een premium kwaliteit boxspring combinatie huurt waarbij maximaal comfort en een gezonde nachtrust is gegarandeerd?”

In het persbericht geeft men aan: ‘Bedrent, Private lease waar je niet wakker van ligt‘

Bedrent introduceert een nieuw high service concept voor huur of boxspringlease van premium kwaliteit boxspring bedden en matrassen voor consumenten van het merk Lettobeds onder de naam Bedrent.nl

Consumenten kunnen via de website Bedrent.nl een operationele huurovereenkomst sluiten voor plaatsing en installatie van een boxspring combinatie of matras naar keuze voor een vast bedrag per maand. Er vindt geen toetsing of registratie plaats bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

De collectie boxspring combinaties bestaat uit drie modellen die zowel vlak als elektrisch instelbaar zijn te leveren. Het instap model Astor draagt al het predicaat ‘Classe Superiori’ voor ligcomfort en afwerking en kost € 35,- per maand.  Het topmodel Vittoria met pull back technologie en draadloze bediening kost € 55,- per maand.

Bedrent.nl handelt aanvragen zelf af, blijft enig aanspreekpunt en waakt over de belangen van consumenten. “Iedere combinatie is voor aflevering gecontroleerd op 181 punten en staat garant voor jarenlang slaapcomfort op het hoogste niveau”, aldus de organisatie.

Naast de website heeft Bedrent.nl ook een showroom midden in het groene hart van Nederland, onder de rook van Gouda. Een voormalig raadhuis en rijksmonument uit 1842 in de plaats Gouderak is ingericht als showroom en kantoor van Bedrent. Consumenten kunnen op afspraak langskomen voor gratis advies en de collectie Lettobeds zien, voelen en uitproberen.

De website www.bedrent.nl is 7 dagen per week geopend en aanvragen worden 24/7 online afgehandeld. “Iedereen van 18 tot 65 jaar met een regulier inkomen is welkom om een aanvraag te doen. Consumenten die zelf willen kopen zijn als vanzelfsprekend ook van harte welkom bij Bedrent en kunnen betalen met i-Deal, pin of bankoverschrijving.”