Achter de schermen heeft Cox Slaapcomfort hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe lattenbodems: de Varius Collectie. “Een collectie die we zelf vervaardigen in het Brabantse Prinsenbeek vlakbij Breda. Met deze collectie bieden wij veel voordelen voor de detaillist: een ruim assortiment, flexibiliteit en een Nederlands product”, vertelt Dennis van Oosterwijck van Cox Slaapcomfort. Hij legt nader uit:

Ruim assortiment
“Een ruime keuze aan kwalitatieve lattenbodems. Met een grote voorraad aan materialen maken wij verschillende modellen. Zo is er altijd wel een model geschikt voor uw winkel. Een overzicht van de collectie:
Varius 1000 = 28 tussenliggende latten
Varius 3000 = 28 bovenliggende latten
Varius 4000 = 42 bovenliggende latten
WL28 = 28 bovenliggende latten + hoogteverstelling mogelijk”

Flexibel
“Met een hecht team maken wij lattenbodems op maat. Stel zelf je eigen collectie samen met de bijpassende labels/stickers. Alle onderdelen (latten, kappen, zijdes, etc..) liggen klaar voor een snelle productie. Ook maatwerk is geen probleem!”

Eigen productie
“De materialen worden met zorg geselecteerd bij toeleveranciers waar wij al jaren prettig mee samenwerken. Met de eigen productie bieden wij een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Kom langs en zie met eigen ogen hoe de bodems gemaakt worden.”

“Tijdens de voorjaarsvakdagen op 5-6-7-8 februari presenteren wij onze nieuwe collectie lattenbodems. Kom naar De Woonindustrie en wij vertellen u er graag meer over!”

Wil je meer weten over dit familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring? Ga dan naar https://coxslaapcomfort.nl/about-cox/