De vorig jaar gestarte samenwerking tussen traagschuimkussen fabrikant Viscotex uit Turkije en Bonna Benelux BV uit Almelo breidt uit! Bonna Benelux gaat dit jaar de Europese markt voor Viscotex uitrollen. Op de Heimtex eerder deze maand is daar al mee gestart, en de collectie is goed ontvangen bij een groot aantal retailers.

De meeste retailers nemen de kussens als private label artikel af. Viscotex gaat zich daarnaast ook als merk profileren. Via Viscotex.nl wordt het merk vanaf eind deze maand online geladen, waarbij nadrukkelijk de samenwerking met de traditionele retailer wordt gezocht. Met haar heldere en transparante multi-channel benadering, is Viscotex op weg om hét merk voor traagschuimkussens in Europa te worden.

Vanaf begin maart is er een collectie Viscotex kussens af voorraad leverbaar, waarmee de markt optimaal bediend wordt. Viscotex maakt hiervoor gebruik van een logistiek centrum in Gildehaus, net over de grens bij Oldenzaal. Tenslotte legt Viscotex momenteel de laatste hand aan de permanente showroom in de Woonindustrie in Nieuwegein.

Uiteraard neemt Viscotex ook deel aan de voorjaarsvakdagen die op deze locatie van zondag 5 tot en met woensdag 8 februari aanstaande in dit gebouw worden gehouden. Een uitgelezen moment om nader kennis te maken met Viscotex en haar mogelijkheden! Voor meer informatie: mail naar: jeroen@viscotex.nl of bel naar 085-7440890. www.viscotex.eu