Zaterdag 4 februari zal Emma – The Sleep Company haar eerste Europese winkel openen. De winkel van het bekroonde slaapmerk vestigt zich in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Voorheen heeft Emma de D2C-slaapindustrie al weten te transformeren, en dat wil ze dan ook blijven doen. Emma is een pionier in de markt van standalone winkelervaringen in Europa. Ter ere van de opening gaan niemand minder dan Geraldine Kemper en Gwen van Poorten hun podcast de Grote Vooroordelen Show opnemen in de winkel met ontbijt op bed. 

Emma’s unieke winkelervaring

In de winkel wordt Emma’s gevarieerde en uitgebreide assortiment getoond op zo’n 90 m2. Centraal staat de zintuiglijke ervaring. Consumenten kunnen alle producten zien, voelen en ervaren in een ruimte die hier speciaal voor is gecreëerd en Emma’s slaapspecialisten zijn er om deskundig advies te geven. Daarnaast wordt de unieke technologie achter de bedden en matrassen van Emma gedemonstreerd. Ook worden er exclusieve producten aangeboden die alleen in de winkel worden verkocht.

Dr. Dennis Schmoltzi, medeoprichter en CEO van Emma – The Sleep Company deelt mee: “Na de geweldige resultaten van onze Emma Concept Stores in China hebben we besloten dit innovatieve concept naar Europa te brengen. Het is een volgende stap om Emma te versterken als ’s werelds grootste slaapmerk, zowel online als offline. We kijken er erg naar uit om het beste uit deze ervaring te halen en uit te breiden naar andere Europese markten.”Om de eerste zes succesvolle jaren te benadrukken, heeft Emma haar allereerste klant in Nederland gevraagd de winkel persoonlijk te openen.

De Grote Vooroordelen Show
Nederland’s favoriete podcast duo Geraldine Kemper en Gwen van Poorten nemen ter ere van de opening een aflevering van hun podcast ‘De Grote Vooroordelen Show’ op. En luisteraars kunnen interactief deelnemen aan de aflevering door hun vreemdste en of leukste slaapervaring te delen, via deze link.

Programma zaterdag 4 februari:
11:00 –  Officiële opening
12:00 – Start opname “De Grote Vooroordelen Show” met Geraldine Kemper en Gwen van Poorten
13:30 – Einde podcast opname

Adres:
Westfield Mall of The Netherlands
Liguster 202
2262 AC Leidschendam

Over Emma – The Sleep Company
Emma – The Sleep Company is een door de oprichters bestuurde onderneming en het meest toonaangevende direct-to-consumer slaapmerk ter wereld. Het bedrijf werd in 2013 in Duitsland opgericht door Dr. Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller, is actief in meer dan 30 landen en behaalde in 2021 een omzet van 645 miljoen euro (731 miljoen dollar) – een groei van 59 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Emma®-producten worden verkocht via een omnichannel-benadering, met onder meer D2C/online, marktplaatsen en meer dan 3.500 fysieke winkels. Emma werkt succesvol samen met meer dan 200 retailers. De meer dan 850 teamleden van Emma zijn actief over de hele wereld: het bedrijf heeft momenteel kantoren in Frankfurt (Duitsland), Manila (Filippijnen), Lissabon (Portugal), Mexico City (Mexico) en Shanghai (China). Voor meer informatie over Emma – The Sleep Company ga naar team.emma-sleep.com/press.