Wie de nieuwste editie van Bedding Business Magazine heeft gelezen weet het al. Maar we geven nu ook wat nieuwtjes weg. Technogel® staat vanaf nu op een nieuwe locatie in De Woonindustrie. En de komende vakdagen presenteren ze ook nog veel nieuws!

Jurgen Swinnen: “Vanaf nu staan we op een vaste locatie en centraal in de hal op de 2e verdieping om onze dealers te ontvangen.
Een open, lichte ruimte die toelaat om de focus te leggen op de performance van Technogel®. We zijn nog steeds het enige matras ter wereld met bewezen impact op slaap. Uit de studies blijkt dat gebruikers sneller inslapen, gemiddeld 33% sneller en tot 45% meer diepe slaap genereren.”

Nieuwigheden

“We willen met deze showroom dichtbij onze klanten zijn, centraal in het land en zo uiteraard ook tijdens de Woonindustrie dagen. Tijdens deze voorjaarsbeurs tonen we naast ons complete matrascollectie ook de complete kussencollectie. Met Convexo voegen we bij Technogel® een nieuw kussen toe aan de Original collectie. Dit kussen is ergonomisch ontworpen en bevat 30% meer gel in de halszone. We tonen ook de LAB kussens met het speciale CPAP kussen om mensen die met het befaamde CPAP toestel slapen ook het passende hoofdkussen te kunnen bieden. Daarnaast introduceren we een passende, dunne boxspring om de Technogel® collectie te combineren. Op de beurs kan je het model Veneto zowel in vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering bekijken.
En tenslotte tonen we het Original bedkader met aangepaste lat – schotelbodems”, besluit Swinnen.

Kortom, bezoek Technogel tijdens de aankomende vakdagen of maak een afspraak!