De Nederlandse beddenproducent FreshBed heeft een deal gesloten met de Amerikaanse retailgigant RH.

Op de eigen website meldt het bedrijf over het exclusief partnerschap met RH:
“FreshBed is verheugd om samen te werken met de toonaangevende retailer RH in de VS. Het samenvoegen van buitengewone luxe met de modernste technologie om de ultieme slaapervaring op maat te bieden. Ontworpen om naadloos te combineren met compatibele RH bed- en beddengoedcollecties. Er is een speciale collectie ontworpen die te zien is op www.freshbed.comwww.freshbed.com.

Op www.deondernemer.nl is meer te lezen: De Nederlandse beddenfabrikant FreshBed heeft een miljoenenovereenkomst gesloten met de Amerikaanse retailgigant RH voor de exclusieve verkoop van zijn gepatenteerde slaapsysteem in de Verenigde Staten en Canada.

Het beursgenoteerde RH is gespecialiseerd in luxueuze en vernieuwende lifestyleproducten voor woninginrichting en heeft een jaaromzet van bijna 4 miljard dollar. Niet eerder gaf een Amerikaans bedrijf volgens FreshBed een Europees beddenmerk zo’n prominente plek in het assortiment.

Het Nederlandse bedrijf is nu aanwezig in meer dan 60 showrooms van RH in Amerika en Canada. Het FreshBed dat aangeboden wordt is het topmodel van 33.000 dollar. FreshBed heeft inmiddels meer dan 300 slaapsystemen geleverd aan de Amerikaanse retailer.

Lees verder op www.deondernemer.nl