Een uniek bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijk droombed te creëren, dat is waar Magnitude voor staat sedert 1930. De fabrikant stelt: “Onze premium bedden worden door échte vakmensen gemaakt, in België, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen, waarbij comfort voorop staat. Om deze merkbeloftes ook online in beeld te brengen, lanceren we een nieuwe website waar de consument haar droombed zelf kan samenstellen.”

“Laat je verleiden door de kracht van de nacht. Op de nieuwe Magnitude-website word je meteen ondergedompeld in de ambachtelijke esthetiek van de meesterstoffeerders. Ervaar hun uniek slaapconcept, droom mee met de Starry Night van designer Roel Vandebeek en raak geïnspireerd door de compleet ingerichte slaapinterieurs,” zo spreekt de fabrikant de consument enthousiast aan.

“Neem zelf de touwtjes in handen. Op de website van Magnitude kun je, naast het vinden van inspiratie, ook zelf aan de slag om jouw droombed te creëren aan de hand van je eigen droombord dat je bovendien ook meteen aan één van onze verdelers kan bezorgen. Kies uit het uitgebreid aanbod aan boxsprings, hoofdborden, matrassen, nachttafels en accessoires om jouw ideale bed samen te stellen.”

“De vaklui van Magnitude zorgen bij elke creatie voor een superieure en hoogstaande kwaliteit. Met oog voor comfort en duurzaamheid maken ze jouw uniek bed in de door jouw gekozen stijl, van royale luxe tot een minimaal en afgelijnd design. Met deze insteek creëer jij zelf jouw perfecte nacht om in alle comfort te kunnen genieten van je persoonlijk droombed. Onze merkbeloftes vind je terug doorheen de volledige website.”