Reeds in de maand juni startten beide partijen al een eerste samenwerking waarbij Revor high end boxsprings modellen produceert met een unieke eigen stoffencollectie voor Haarhuis en Jansen (oa BAS, de nieuwe aanpasbare box van H&J).

”Tijdens een bezoek in augustus aan de 35.000 m² grote fabriek en showroom in Kortrijk was er een match en de goesting om samen veel meer te gaan doen”, zeggen Jeroen en Cees.
De brede collectie met merken als Styldecor (high end tijdloze luxe bedden ), Revor ( jong, frisse en innovatieve bedden en slaap concepten) en Jaritex (eerder private label en goedkoop midden gamma) passen volgens Jeroen en Cees perfect op de Nederlandse markt.

”Wij zijn vooral actief in Belgie, Frankriik, Zwitserland en Duitsland en doen wel wat in Nederland maar we merken dat dit niet altijd eenvoudig is. Nu zijn we ervan overtuigd dat we een topteam hebben gevonden met H&J en streven we naar een mooi dealersnetwerk waarbij regionale bescherming, marge, kwaliteit en service prioriteiten zijn. Wij houden van de no-nonsense mentaliteit van H&J en willen er gewoon samen volle gas voor gaan”, zegt Jan Maes, de eigenaar van Revor Group.

Haarhuis en Jansen wordt dus vanaf heden de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland, dit naast de bestaande merken die ze reeds voeren zijnde Viking Beds, Hypnos,Daune en Haarhuis en Jansen.

Revor Group is een Belgisch bedrijf opgericht in 1972 , eigendom van Jan Maes sedert 2000 en door een reeks overnames van Styldecor, Jaritex en Revor International in Hongarije uitgegroeid tot een bedding speler met 300 werknemers en een omzet van 35 miljoen euro.

”Op de beurs van Brussel staat het team van Haarhuis en Janssen en Revor klaar om de Nederlandse dealers wegwijs te maken in de collecties van de drie merken, alsook om ons 70 jaar oude biermerk MEME te ontdekken” zegt Jan Maes. “Iets wat de Nederlander alsook de Fransman nog van een kleine Belg kan leren haha…”