In september gaan we natuurlijk met zijn allen naar Baarn, waar op 2, 3 en 4 september in Kasteel Groeneveld Hollandsch Slapen plaatsvindt. De komende weken krijgt u via onze website, onze nieuwsbrief en social media te zien waarom Hollandsch Slapen de moeite waard is. Daarnaast leert u de fabrikanten en leveranciers en de mensen er achter beter kennen.

In de augustus en tevens beurseditie van Bedding Business Magazine maken we alles compleet, zodat u goed geinformeerd naar het event gaat. De eerste noviteit(en) die we hier presenteren is van de Friese beddenfabrikant Avek.

Avek introduceert boxspring Fier, ontworpen door Hans Daalder Jurry van der Hurk, Key Account Manager, vertelt: “Fier is een ander woord voor trots. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we er in geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. We hebben daarbij twee nieuwe stoffen om onze collectie te ondersteunen. Tevens hebben we een vernieuwde pockettopper die we zullen presenteren.” In het Fries staat Fier voor ‘ver’. De openheid van Friesland vormde volgens de fabrikant een belangrijke inspiratiebron voor Fier. “Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie.” De Fier heeft unieke designelementen, zoals een ranke box, fraaie poten en 3 verschillende achterwanden die zwevend aan de box worden gemonteerd. Daarnaast is Boxspring Fier standaard uitgevoerd met een spiraalbodem voor een optimale ventilatie. Een echt voorproefje willen ze bij Avek nog niet geven. “We houden het spannend. Wie de Fier in het echt wil zien is  van harte uitgenodigd in Kasteel Groeneveld in Baarn!” 

 

 

 

 

 

 

Hollandsch Slapen is naast een event waar alle noviteiten van de verschillende fabrikanten te zien zijn, een event waar gepraat en gelachen kan worden met een hapje en een drankje in de hand. Zaken doen op een persoonlijke manier. Jurry is al jaren key account manager bij Avek en velen zullen hem al goed kennen. Maar wist u ook dat hij van een wijntje houdt, het liefst rood en Italiaans? En wist u dat hij ooit een reis heeft gemaakt naar Nieuw Zeeland? Leer Jurry nog beter kennen in de beurseditie van Bedding Business Magazine die eind augustus verschijnt!

Houd onze nieuwsbrieven en social media kanalen in de gaten de komende weken voor nog meer nieuws en noviteiten!