Precies een jaar geleden startte Jan en Wanda Roosenburg hun bedrijf JWR Bedden.nl. Inmiddels zijn ze agent van Nill Spring, Nehl Wohnideen en Meubelfabriek Jooken. Met Nill Spring en Meubelfabriek Jooken was JWR Bedden.nl op de Meubelbeurs Brussel te vinden. Maar het bedrijf introduceerde ook eigen producten, want de jarenlange ervaring van Jan zorgt ervoor dat hij zelf ook producten blijft ontwikkelen. Wat het bedrijf nog meer in petto heeft lees u binnenkort in Bedding Business Magazine. Hier alvast een korte introductie.

Tijdens de Meubelbeurs Brussel bracht Nill Spring een nieuwe lijn innovatieve handgemaakte boxsprings en matrassen met een luxueuze uitstraling en goed ligcomfort door verschillende innovaties in de matrassen.

Meubelfabriek Jooken bracht een aantal nieuwe modellen, waaronder nieuwe deelbare ledikanten en een nieuwe lijn moderne ledikanten.

Op de stand van Meubelfabriek Jooken presenteerde JWR ook hun nieuwe lattenbodem genaamd Rico de Luxe met bijbehorende accessoires zoals (koppel)poten, matrasrem en zijbeugels. De bodem is uit voorraad leverbaar in de maten 70-80-90-100 en 120 centimeter breed en 190/200 en 210 centimeter lang. (220 op aanvraag). Verder leverbaar in vlak, handverstelbaar met onafhankelijk instelbare neksteun en elektrisch verstelbaar met neksteun, voorzien van een dubbellats lende instelling en een extra soepele schouderzone.

In februari gaat JWR Bedden.nl nog iets nieuws lanceren, Jan en Wanda vertellen in de aankomende editie over hun plannen en producten.