Het Lattoflex Geltex Wellness Matras van matrassenfabrikant Recticel is in België een van de gelukkigen die door de Belgische consument gekozen is als ‘Gekozen Product van het Jaar’.

Het Gekozen Product van het Jaar concept is eenvoudig en wordt in vele landen gehouden. “We geven het woord aan de consument. Het effect hiervan is dat we een echte band creëren tussen consumenten, merken en innovatieve producten. Deze band is grotendeels te danken aan de verkiezing door de consumenten: meer dan 5.000 mensen stemmen elk jaar voor ‘Gekozen Product van het Jaar’, volgens verschillende criteria:

INNOVATIEF KARAKTER, AANTREKKELIJKHEID, AANKOOPINTENTIE EN CONSUMENTENERVARING
Bovenop deze 4 verkiezingscriteria wordt de deelnemers gevraagd hun stem te argumenteren en wordt gepeild naar de tevredenheid bij gebruikers.

HET LATTOFLEX GELTEX WELLNESS MATRAS

Met GELTEX® introduceren we een nieuwe schuimcategorie: slow resilient foam. Dankzij de opencellige, elastische structuur van dit schuim helpt GELTEX® om elke positie van het lichaam optimaal te ondersteunen en de druk op te vangen waar nodig, essentieel voor het herstel van het lichaam tijdens de slaap, een verkwikkende slaap is van uiterst belang. De geoptimaliseerde structuur van GELTEX® heeft een positieve invloed op de interactie tussen drukverdeling, ondersteuning en ventilatie over het hele ligoppervlak van de matras.

ORGANISATIE

Gekozen Product van het Jaar, dat opgericht werd in 1987, is een organisatie eigendom van Voted Product of the Year Worldwide S.A. De licentie voor het gebruik van het concept ‘Gekozen Product van het Jaar’ wordt in meer dan 45 landen toegekend aan nationale ondernemingen, die instaan voor de organisatie van de verkiezing en het gebruik van het logo in zijn specifieke marktsegment. Het bedrijf POY OPERATIONS BVBA is de organisator van de wedstrijd en de officiële correspondent voor de België.