Sinds 1 augustus 2017 is Haarhuis & Jansen een exclusieve samenwerking aangegaan met het Zwitserse merk Dauny. In het pand van Haarhuis & Jansen is nu een complete Dauny shop ingericht om winkeliers te interesseren voor het merk.

“Dauny, een label van de Billerbeck Groep, vertegenwoordigt de best denkbare kwaliteit op het gebied van (dons en veren) dekbedden en kussens”, zegt Cees Jansen van Haarhuis & Jansen. “Daarom past Dauny uitstekend binnen het kwaliteitsassortiment zoals wij ons dat ten doel hebben gesteld. We hebben hoge verwachtingen van de Dauny-lijn en de samenwerking met Billerbeck Groep Zwitserland is dan ook voor een langdurige periode aangegaan.”

Vanaf december 2017 is de gehele collectie te zien in de nieuwe Dauny shop in Almelo. Jeroen Haarhuis: “Wij zoeken goede dealers die alleen het beste willen verkopen! Wij bieden exclusiviteit en de juiste ondersteuning. De Dauny shop gebruiken we om winkels te interesseren voor het merk.”

De levertijd vanuit Zwitserland bedraagt gemiddeld 4 werkdagen. In Almelo wordt voorraad aangemaakt op een aantal artikelen, zodat de levertijd hierop 1 werkdag bedraagt.