Matrassenleverancier M line heeft gisterenavond tijdens de virtuele uitreiking van de Shopping Awards 2021 een ‘gouden plak’ bemachtigd voor beste webshop in de categorie slapen.

Shopping Awards (sinds 2001) wordt jaarlijks georganiseerd door BBP Media en de Stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards). De prijzen werden dit jaar via een virtuele uitreiking verdeeld onder de genomineerden. Presentatrice Froukje Jansen begeleide de uitreikingen. De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. De publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling, de vakexperts bepalen de andere helft.

Topprestaties komen niet vanzelf

Dennis Touw, (E-commerce manager M line): ‘’We hebben onze webshop vorig jaar maart gelanceerd, ik ben dan ook super trots dat we binnen 1 jaar deze mooie prijs al in de wacht slepen. Een mooie bevestiging dat we goed op weg zijn. Speciale dank ook aan onze webdeveloper Applepie communicatie, die al onze ideeën in de praktijk brengt’’.

Over M line

M line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding B.V.. Sinds september 2001 is M line een prominente aanbieder van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het merk produceert kwalitatief hoogstaande matrassen met een gepatenteerde techniek die dynamische ondersteuning, optimale ventilatie en goede bewegingsvrijheid levert.