AFC Ajax en M line hebben vandaag een partnership-overeenkomst ondertekend. Met het tekenen van de overeenkomst is M line vanaf komend seizoen voor vier jaar Official Sleep Supplier van de club. M line gaat de samenwerking met Ajax onder andere inzetten om het belang van goede nachtrust voor het leveren van (topsport)prestaties te benadrukken.

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: “We verwelkomen M line met veel plezier in onze partnership-familie. M line heeft dankzij samenwerkingen met topsporters, bonden en teams als NOC*NSF, KNVB en Team Jumbo-Visma al laten zien te geloven in de kracht van sportsponsoring; we gaan ze daar graag verder mee helpen. We zullen M line terugzien op onder andere onze boarding en kanalen maar zullen zeker ook hun kennis en producten inzetten op het gebied van slaap, rust en herstel.”

Pieter-Bas Stehmann, Algemeen Directeur M line: “Onze ambitie ligt in lijn met die van Ajax: tot de top van Europa behoren. Met onze belofte ‘Sleep well. Move Better.’ en de focus op innovatie weten we een steeds sterkere nationale en internationale positie te realiseren. Door dit partnership met Ajax willen wij aandacht creëren voor het belang van goede nachtrust, inclusief de rol die onze producten daarbij kunnen spelen.”

John Kruijssen, CEO Beter Bed Holding: “Beter Bed Holding is al meer dan 35 jaar met diverse formules en merken actief in de slaapmarkt en vertaalt haar kennis en ervaring naar advies en oplossingen voor een betere nachtrust. Wij zetten in toenemende mate innovatie in om nog betere producten te bieden, en kunnen producten personaliseren met behulp van tools zoals data-analyse. Een goede nachtrust biedt een belangrijke bijdrage aan een gezond leven, waar natuurlijk ook topsporters baat bij hebben. Wij zijn ontzettend trots dat we Ajax van onze producten mogen voorzien in de komende jaren.”

Over M line
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line zorgt met goede ondersteuning en optimale drukverdeling ervoor dat het gewenste herstel tijdens de slaap plaatsvindt. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen. Het merk M line levert slaapsystemen voor onder andere hotels, vakantieparken, nieuwbouwprojecten of expat huisvestiging.