Jaarlijks reikt Opiness.nl prijzen uit voor de best beoordeelde bedrijven op basis van reviews van klanten. Bedrijven worden in verschillende rubrieken ingedeeld. Morgana is trotse winnaar in de rubriek Slapen en ontving daarvoor het certificaat ‘Best Beoordeeld 2024’. Uiteraard is het Morgana-team daar erg blij mee. “Voor ons is persoonlijke begeleiding het belangrijkste in onze dienstverlening en het feit dat onze klanten dit ook zo ervaren in onze winkels, maakt ons erg trots.”

De ‘Best Beoordeeld’ Award van Opiness is een consumentenprijs en is gebaseerd op klantbeoordelingen. De onderdelen waarop is beoordeeld zijn prijs-kwaliteitverhouding, assortiment, personeel en service. Ruim 7.000 mensen lieten een beoordeling achter. Dit resulteerde in een top 10 van de best beoordeelde slaapwinkels van Nederland. In deze top 10 staan maar liefst 9 Morgana winkels. Morgana won de overall-award voor Best Beoordeelde slaapwinkel in 2024 met een gemiddeld cijfer van 8,8.

Marc Vromen, managing director Morgana Nederland: “Wij onderscheiden ons al jaren ten opzichte van onze concurrenten door onze innovatieve persoonlijke aanpak. Voor elke bezoeker van onze winkel maken we een persoonlijk SLAAP-DNA® profiel. Dit is een profiel dat we dankzij de wetenschappelijk onderbouwde meting van Ergosleep® kunnen bepalen. Op basis van die meetresultaten weten we wat de klant nodig heeft op het gebied van bedbodem, matras en kussen om optimaal te kunnen genieten van een goede nachtrust. Al onze klanten krijgen die uitgebreide persoonlijke begeleiding, waarna ze een geheel gepersonaliseerd bed kunnen samenstellen, afgestemd op hun eigen lichaamsprofiel. Dagelijks werken onze collega’s enorm hard om klanten deze perfecte slaapbeleving te bezorgen. Daar maken we het verschil mee en dat vinden onze klanten blijkbaar ook. En nu mogen we ons een j! aar lang de ‘Best Beoordeeld 2024’ slaapwinkel noemen. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op.”