Hebben jullie hem al gezien? De nieuwste editie van Bedding Business Magazine is uit! En op de cover een duidelijk verhaal: Aura van Recor Bedding, het ademt natuur. Meer hierover lees je in Bedding Business.

En dan het openingsverhaal. Op 4 maart was het zover, de opening van de vernieuwde winkel van De Bedstee in Zaandam. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een week voordat de opening plaats zou vinden, waren ze er bij De Bedstee al klaar voor. Het familiebedrijf, dat geleid wordt door Bert Boomsma en zijn vader Dirk Boomsma – maar ook met hun partners als drijvende krachten – is klaar voor de toekomst. Waar Bert zich bezighoudt met de dagelijkse gang van zaken in de winkel, regelt zijn vader alles om de winkel heen. Nog geen vijf jaar na de verhuizing heeft Beddenspeciaalzaak De Bedstee de showroom uitgebreid van 1200 m2 naar maar liefst 2000 m2. In het weekend van 4 en 5 maart was de feestelijke heropening met een hapje en een drankje. De Bedstee bestaat nu 33 jaar, tijd om met Bert even terug en vooruit te kijken. “We zijn inmiddels net een echt bedrijf geworden”, zegt Bert lachend. Mis het niet en pak het magazine er snel bij!

Ook interviewden we Jurgen Swinnen van Technogel. De opbouw van een uitgebalanceerde merken-collectie is voor iedere detaillist in Nederland een serieuze zaak. Hetzelfde geldt voor de betere matras merken die uiterst zorgvuldig proberen te zijn met het aanstellen van geschikte verkooppunten. Immers, zowel het merk als de retailer moeten wederzijds voordeel kunnen halen uit de samenwerking. Waar merkenproposities elkaar veelal overlappen lijkt dit niet het geval met de Technogel collectie. Onderscheid is hierbij het sleutelwoord. Door de innovatieve eigenschappen, die wetenschappelijk onderbouwd worden, biedt het merk de retailer een aantal opvallende USP’s.

Verder in deze editie focus op Interzum, de innovaties gaan we binnenkort allemaal met eigen ogen zien. Ook waren we bij de Hotelshow, waar meer beddenmerken stonden als ooit tevoren. We mogen wel stellen dat de Beddenfabrikanten deze branche zeer interessant vinden. En dat terwijl het bed vaak het laatste is – je vraagt je af waarom – waarin een hotel investeert. Het bed is toch het belangrijkste zou je zeggen. Dat en nog veel meer. Haal hem uit de brievenbus en wij wensen je veel leesplezier!

PS: ook in deze editie de aandacht voor een speciale actie voor koppelbedden voor het KWF. Lees hierover ook meer op onze website!