Per 1 maart 2021 is Dennis Poffers de functie van Salesmanager Nederland gaan invullen bij Haarhuis & Jansen. Dennis heeft ruim 20 jaar ervaring in ‘beddenland’ en is sinds 2016 als
accountmanager in dienst bij Haarhuis & Jansen. Jeroen Haarhuis: “Dennis heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een bevlogen collega en waardevolle sparringpartner binnen ons bedrijf. De promotie naar Salesmanager, waarbij Dennis nog meer betrokken wordt bij strategische keuzes, is voor ons dan ook een logische vervolgstap in zijn carrière.”

Dennis Poffers: “Haarhuis & Jansen is een dynamisch bedrijf met een no-nonsense aanpak en een duidelijke visie op Slapen. De afgelopen jaren hebben we o.a. de merken Viking en Hypnos succesvol op de Nederlandse en Belgische markt geïntroduceerd en ik kijk er enorm naar uit om de komende jaren dit succes samen met onze dealers verder uit te bouwen. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over één van onze collecties, neem dan gerust contact op met Dennis. U kunt hem bereiken op:
T: +31(0)6 – 14597909
M: dennis@haarhuisenjansen.nl

Over Haarhuis & Jansen
Haarhuis & Jansen is in 2002 opgericht door Jeroen Haarhuis en Cees Jansen, waarbij de focus ligt op
Premium slaapproducten. De afgelopen jaren heeft Haarhuis & Jansen met succes de merken Viking,
Hypnos en Dauny geïntroduceerd. Sinds september 2019 zijn ze tevens Nederlands agent voor het
Belgische merk Kreamat.