Voor het Portaal ‘Werk aan de Winkel’ werd medewerker Otto (78) van Slaapspecialist Drempt geïnterviewd. De titel: ‘Otto is nog steeds ‘de charmeur’ van de Slaapspecialist!’

Otto Grashuis is een veteraan in de retail. Hij is zelfs achter de toonbank geboren, als we de 78-jarige winkelmedewerker mogen geloven. Otto werkt nu drie dagen per week als beddenverkoper bij Slaapspecialist Drempt, in de Achterhoek. Met veel succes! Want zijn werkgever Dennis Sessink omschrijft Otto namelijk als ‘onmisbaar’ voor de winkel.   

 

Amsterdammer

Otto: “De retail zit in mijn bloed. Ik ben achter de toonbank geboren van de beddenmakerij van mijn ouders in Amsterdam. Rond mijn zestiende stapte ik in het familiebedrijf. Samen met mijn vrouw ben ik dertig jaar de eigenaar geweest. Maar op een gegeven moment werd het ondernemen te veel. Nu werk ik weer voor een werkgever, bij Slaapspecialist Drempt.”

Rollator

Otto: “Ik ga fluitend de deur uit en kom ’s avonds fluitend weer thuis. Ik roep altijd: het is een feest als je hier mag en kan werken! Slaapspecialist Drempt is een fantastisch bedrijf. Zolang ik nog niet achter een rollator loop, blijf ik hier lekker zitten.”

Lees hier verder: https://www.werkindewinkel.nl/nieuws/otto-78-is-nog-steeds-de-charmeur-van-de-slaapspecialist