Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts, en M line slaan de handen ineen voor de nieuwe boxspringcollectie van de bedden- en matrassenleverancier. Influencer Van Sas staat bekend om haar bohemian stijl, die geïnspireerd is op haar Indonesische roots. Voor de samenwerking heeft Van Sas haar eigen M line boxspring samengesteld onder de naam ‘Favoriet van De Huismuts’.

Youtube serie
Om de nieuwe M line boxspring onder de aandacht te brengen interviewt Van Sas drie bekende Nederlanders voor haar Youtube serie Het Wylde Pad. Actrice Birgit Schuurman, zangeres Do en stylist en blogger Lizzy van der Ligt worden uitgenodigd voor een ontspannen overnachting op het vakantiepark, om het slaapcomfort van M line zelf te ervaren. Vervolgens praat Van Sas in de interviewreeks met de drie bekende Nederlanders over het belang van slaap, in combinatie met het ouderschap. Zo wil M line, dat bekend is van de samenwerkingen met topsporters, laten zien dat je geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren. Want ouderschap is ook topsport.

Op Instagram en in haar vlog inspireert De Huismuts dagelijks mensen met tips over onder andere interieur en lifestyle. Daarnaast heeft ze vorig jaar een boek uitgebracht en is ze mede-eigenaresse van vakantiepark Het Wylde Pad. Op dit park zijn alle accommodaties uitgerust met M line boxsprings, matrassen en hoofdkussens.

De serie is vanaf 22 mei te zien op: https://www.hetwyldepad.nl/afleveringen