“Zacht duurzaam beddengoed en binnen een minuut je bed opgemaakt.”

De Beverwijkse ondernemers Raymond en Marianne bieden met hun Zippé dekbedovertrek met rits een product aan waarmee ze het meest gemakkelijke hoogtepunt in de slaapkamer willen zijn. Om het product te laten groeien starten zij een crowdfunding via CrowdAboutNow.

In hun zoektocht naar duurzaam beddengoed tipte een fabrikant, die werkzaam is in de textielindustrie, de stof Tencel. De naam doet misschien anders vermoeden maar dit materiaal van eucalyptushout is extreem zacht, comfortabel maar vooral heel milieuvriendelijk. Doordat het ook nog eens hypoallergeen en luchtdoorlatend is geeft het veel mensen een goede en gezonde nachtrust.


Vanwege het minimale en betaalbare aanbod besluiten de twee ondernemers zich sterk te maken om dit product na de crowdfunding zelf op de markt te brengen. ZIPPÉ biedt beddengoed aan dat uitsluitend 100 procent milieuvriendelijk is. Duurzaamheid is wat veel Nederlanders bezighoudt. Zeker in deze tijd, waar we door de koude en donkere maanden veel tijd thuis door brengen. Raymond: “Doordat we de producten via onze webwinkel aanbieden besparen we op kosten voor huisvesting, energie en personeel. Hierdoor kunnen we de prijzen voor onze klanten laag houden.” De eerste droom van de ondernemers werd al snel werkelijkheid. Een investeerder geloofde in de ondernemers en heeft een investering gedaan. Om hun volgende droom te realiseren, uitbreiding van het assortiment en in de toekomst duurzame producten van bijvoorbeeld eucalyptushout te produceren, zoeken Marianne en Raymond nieuwe investeerders. Samen voor een betere nachtrust!

Geïnteresseerden kunnen tot 12 februari 2023 investeren of tegen korting een dekbedovertrek met rits kopen via: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/zippe