De National Bed Federation (NBF) heeft tijdens het Bed Show Gala Dinner in Telford de winnaars van de Bed Industry Awards 2022 gekroond. Een onafhankelijke jury koos 11 winnaars uit een shortlist van finalisten, bestaande uit NBF-leden, hun verkoopagenten/repers en ondersteunende beddenwinkels.

De winnaars van dit jaar:

– Elevate Ultra Turing Plush matras van Sealy UK voor Bedproduct van het Jaar;

– Himalaya Nettle, Cotton and Kapok Fibre Comfort Layer van Hypnos voor Component Product van het Jaar;

– Harrison Spinks voor Beddenfabrikant van het Jaar; John Cotton Nonwovens voor Component Supplier van het Jaar;

– Neil Steed van Shire Beds voor NBF Member Sales Agent/Rep of the Year;

– Dreams voor National Bed Retailer of the Year; Mattress Online voor Online Bed Retailer of the Year;

– Now to Bed voor Small NBF Retail Champion of the Year; Glasswells voor Large NBF Retail Champion of the Year;

– Dreams voor Best Marketing Campaign;

– Glasswells, Bury St. Edmunds, voor Outstanding Bed Store of the Year.

TV- en radiopresentator Colin Murray presenteerde het jaarlijkse galadiner en de prijsuitreiking, die plaatsvonden op de eerste dag van de Bed Show. Meer dan 400 gasten uit de sector waren aanwezig. De avond erkende winnaars uit de beddenproductie, -levering en -verkoop voor het allerbeste op het gebied van innovatie, groei en marketing.

Jim Gerrety, voorzitter van de NBF, zei: “De NBF Bed Industry Awards, nu in hun 13e jaar, zijn een centraal evenement op de kalender van de beddenindustrie en een echte kans om de bedrijven en individuen te erkennen die de afgelopen 12 maanden boven alles zijn uitgestegen. Wij feliciteren alle waardige winnaars en finalisten en degenen die zich kandidaat hebben gesteld om te worden beoordeeld.”

Meer lezen over alle winnaars en de redenen dat zij gewonnen hebben kan hier: https://www.bedfed.org.uk/nbf-crowns-11-bed-industry-winners-at-annual-awards-ceremony/