Stearns & Foster presenteert een nieuwe collectie. “Al meer dan 175 jaar bieden we, door middel van een bewuste handgemaakte constructie en ongeëvenaard design, verwennerij en een goede nachtrust aan slaapliefhebbers over de hele wereld. We blijven streven naar de hoogste kwaliteit bij het vervaardigen van onze producten en onthullen met trots onze nieuwste lijn matrassen. Zulke matrassen heeft u nog nooit gevoeld – of gezien. Onze nieuwe Stearns & Foster® matrassen zijn handgemaakt voor een verbluffende stijl, tijdloze kwaliteit en heerlijk comfort.” Er worden maar liefst 19 nieuwe matrassen geïntroduceerd.

De Studio Collectie

“De Stearns & Foster® Studio Collection biedt kwaliteit die men kunt zien en voelen voor essentieel comfort en ondersteuning. Deze matrassen bieden klanten twee gevoelsopties – medium tight top of medium euro top – en zijn voorzien van Premium Memory Foam lagen die zich feilloos aan het lichaam aanpassen en het gewicht over het hele bed verdelen. Onze hoogwaardige binnenvering is de perfecte aanvulling op deze traagschuimlagen en biedt stabiliteit en ondersteuning en vermindert de bewegingsoverdracht, zodat partners de hele nacht minder beweging voelen. Onze DuraFlex™ Pro Coil Edge biedt slapers een verbeterde duurzaamheid en flexibiliteit, en maximaliseert uw slaapruimte op het matrasoppervlak. Afgewerkt met onze uitzonderlijk zachte, zijdeachtige, duurzaam gewonnen TENCEL™ hoes en vier AirVents om een betere luchtstroom te bevorderen.

De Estate-collectie

“Met onze gepatenteerde IntelliCoil® Innerspring’s spoel-in-een-spoel ontwerp, geeft de Estate Collectie de klant de ondersteuning die hij of zij wenst waar hij of zij die het meest nodig heeft. Deze collectie bevat ook TEMPUR-Indulge™ Memory Foam, exclusief voor Stearns & Foster® ontwikkeld door de slaapexperts van Tempur-Pedic®. Deze hoogwaardige traagschuimlagen voegen zich perfect naar de rondingen van het lichaam en zorgen voor drukverlichting en comfort gedurende de hele nacht. Deze collectie heeft ook onze PrecisionEdge™ , TENCEL™ toplaag en vier champagnekleurige AirVents[VG1] , zoals in de Studio Collection. Met vijf gevoelsopties kunnen slapers hun comfort naar een hoger niveau tillen met de Estate Collection.”

De Lux Estate-collectie

“De Lux Estate Collection biedt een perfecte balans tussen handgemaakt comfort, ondersteuning en koeling. Slapers in de Lux Estate Collection zullen genieten van het klassieke comfort dat IntelliCoil® Innersprings bieden, gecombineerd met onze PrecisionEdge™ Support. De PrecisionEdge™-technologie, een verbeterde randtechnologie, vormt een rand met hoge dichtheid rond de matras voor een betere randondersteuning en duurzaamheid, zodat men van elke centimeter van het matras kan genieten. De comfortlagen van deze collectie bevatten TEMPUR-Indulge™ Memory Foam en duurzame latex die de perfecte combinatie bieden van drukverlichting, duurzaamheid en een gewichtloos maar ondersteund gevoel dat verschilt van elk ander matrasmateriaal. Als het gaat om verkoeling, biedt deze collectie onze TENCEL™-hoes met verkoelende vezels, waardoor een zachte, vochtafvoerende hoes ontstaat die de klant een koel gevoel geeft. In deze collectie vindt de klant ook acht champagne AirVents, voor een betere luchtstroom gedurende de nacht. Deze collectie heeft twee tight top-opties en drie pillow top-opties[VG2] . De pillow top-modellen worden uitsluitend vergezeld door onze Pillow Top Support Layer – een laag flexibele microspoelen die bijdragen aan de duurzaamheid, zodat de Stearns & Foster® jarenlang zijn niveau van comfort, ondersteuning en vorm behoudt.”

De Reserve Collectie

“De Reserve collectie is onze hoogste uitdrukking van kwaliteit en vakmanschap om een uniek comfort te leveren, nacht na nacht, ontworpen met schoonheid en comfort in het achterhoofd. Als het gaat om ondersteuning, heeft deze collectie, naast PrecisionEdge™, onze klassieke Intellicoil® in een dichtere opstelling – maak kennis met Intellicoil® HD. Deze opstelling biedt 20% meer veren en onze meest ondersteunende ervaring tot nu toe. Exclusief voor de Reserve-collectie vindt men ook onze Intellicoil® Micro HD-laag – uitsluitend in de pillowtop; deze laag is bedoeld om de ondersteuning dichter bij de slaper te brengen. TEMPUR-Indulge™ Memory Foam Comfort Layers en Supportive Latex Comfort Layers volgen, zodat het bed zich aan uw lichaam aanpast en een uniek comfort biedt. De finishing touch? Acht AirVents in combinatie met onze TENCEL™-koelhoes met koelvezels.

Alsof de Reserve-collectie nog niet dromerig genoeg was, hebben onze vakmensen het unieke, persoonlijke comfort naar een hoger niveau getild met de Reserve Duet™. Wat onderscheidt dit model? Een afneembaar, omkeerbaar luxe kussen met aan één kant een hoes van TENCEL™ en wolmix voor meer warmte in de winter. Aan de andere kant hebben slapers een koel aanvoelende hoes voor een verfrissende nachtrust in de zomer.”

De Lux Hybrid collectie

De Lux Hybrid Collection heeft een verfrissende kijk op comfort, koeling en ondersteuning. Deze collectie herdefinieert wat een matras kan zijn. Deze matrassen, met drie gevoelsopties, zijn voorzien van hoogwaardige drukontlasting door ons TEMPUR-Indulge™ Memory Foam, acht AirVents, en zijn afgewerkt met onze duurzaam geproduceerde TENCEL™ hoes met Phase Change Material. Maar de echte ster van deze collectie is ons nieuwe IntelliFlex™ Hybrid systeem, exclusief voor de Lux Hybrid modellen. De IntelliFlex™ Hybrid technologie voegt een laag van ons kenmerkende traagschuim toe in elke afzonderlijke binnenvering, in plaats van een enkele laag bovenop het veersysteem. Het resultaat? Meer dan 500 pockets die zich perfect aanpassen aan de vorm van elk lichaam en tegelijkertijd zorgen voor een ongelooflijke luchtstroom om de hele nacht te koelen.”