Tijdens Heimtextil 2018 introduceerde Quilts of Denmark twee nieuwe collecties. Agent voor Nederland, André Wippert, vertelt over deze collecties.

Collectie EMOQ: “In plaats van direct naar de vaak technische details van de dekbedden en kussens te gaan, hebben we met EMOQ juist een belevingswereld neergezet, waarbij de slaapkamer van een vrouw als uitgangspunt is genomen. In een slaapkamer zoek je naast de broodnodige slaapuurtjes ook rustige momenten voor jezelf, ontspanning, relaxte muziek etcetera. De shop-in-shop presentatie van EMOQ bevat die elementen. Naast de luxe donzen dekbedden en kussens is ook een compacte collectie dekbedovertrekken voorzien.”

Collectie Danadream: “De al succesvolle range van 5 betaalbare ergonomische kussens van Danadream wordt aangevuld met 4 nieuwe kussens Infinity. Deze kussens combineren hoogwaardig dons met diverse andere materialen en een fris design.”

Van 4 tot en met 7 februari is André met de genoemde merken, maar ook met Hasena, te vinden op de Afdeling Slapen van De Woonindustrie in Nieuwegein. Daar kunt u meer informatie vragen over de producten. Lees meer in de komende Bedding Business Magazine!

 

Nog geen abonnee? Klik hier en mis geen editie meer. 6 edities Bedding Business Magazine voor maar 30 euro per jaar!

En wie op de hoogte wil blijven van de gehele interieurbranche kiest voor een combinatieabonnement: 6x Bedding Business en 26x Interior Business Magazine voor maar 150 euro per jaar. Klik hier voor een combinatieabonnement.