Binnenkort heeft Bedaffair zijn debuut op de Nederlandse televisie. Het bedrijf zal in twee afleveringen van het familieprogramma Hey Baby – RTL4 te zien zijn. “Veel ouders willen bewust goede én gezonde keuzes maken bij het krijgen van een kind. Over de inrichting van de kinderkamer bijvoorbeeld.  Dit kan volledig vrij van plastics en schadelijke stoffen. In het programma geef ik handige tips”, zegt Marjolein Vaders, eigenaar Bedaffair, fabrikant van de circulaire, natuurlijke matrassen en bedden.

Het RTL4 programma Hey Baby is het wekelijkse nieuwe televisieprogramma en platform waarbij een vrolijke duik genomen wordt in de wereld van ouderschap. Van zwangerschap, geboorte, inrichten van de slaapkamer tot opvoeding. Het familieprogramma staat bol van handige tips voor tijdens de zwangerschap en daarna; hoe word je wegwijs tussen al die verschillende babyspullen?

In het eerste item met Bedaffair zullen presentatrice en co-producer Caroline Pluym en Marjolein Vaders (duurzaam slaapexpert sinds 1994, co-founder en CEO Bedaffair) interessante tips en weetjes bespreken over duurzame kindermatrasjes en waar op te letten bij de inrichting van een gezonde kinderkamer. Dat dit best iets is om bewuster naar te kijken, blijkt uit het programma. Zo komen hormoonverstorende stoffen aan bod, maar ook de ontwikkeling van het kind. Groei vindt namelijk vooral plaats tijdens de slaap.

In het tweede item met het bedrijf zullen Caroline en Marjolein het nieuwste van het nieuwste in duurzaam beddenland verklappen: circulaire biologische matrassen en hennep dekbedden voor groot en klein. “Hennep is dé plantaardige vezel van de toekomst. Voor een kilo katoen is 10.000 liter water nodig heeft, voor een kilo hennep vezel slechts 2200 liter. Bovendien wordt hennep gewoon lokaal in West-Europa geteeld. Slapen onder hennep is buitengewoon hygiënisch en enorm comfortabel. Zo is de vezel van nature anti-bacterieel en kan het niet schimmelen. En dat is voor elke ouder fijn om te weten.”, zegt Vaders.

Op zondag 12 en 19 september, 13:00 uur zijn de RTL4 uitzendingen van Hey Baby met Bedaffair te zien. Het programma wordt elke opvolgende zaterdag om 12:00 uur herhaald.

Ook via het Bedaffair Youtube kanaal en via uitzending gemist zijn de programma’s terug te zien.