M line heeft de samenwerking met Fonds Gehandicaptensport voor onbepaalde tijd verlengd. Het matrassenmerk is al vanaf 2007 partner van Fonds Gehandicaptensport. Beide maken zich al sinds jaar en dag sterk voor de gehandicaptensport en staan als één team achter de Paralympische sporters.

De komende jaren hebben beide partijen de missie om het sportaanbod voor mensen met een beperking dichtbij huis te vergroten. Naast het leveren van een financiële bijdrage werkt M line samen met Fonds Gehandicaptensport samen om de voorzieningen voor gehandicaptensport naar een hoger niveau te tillen. “We zijn trots dat een partij als M line de gehandicaptensport blijft omarmen met een financiële bijdrage, maar ook met hun geleverde producten aan faciliteiten en Paralympische sporters”, zegt Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport.

Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line: “Topprestaties komen niet vanzelf. Een goede nachtrust draagt bij aan het herstel van het lichaam en geeft je weer kracht om overdag tijdens een sportwedstrijd of activiteit het beste van jezelf te laten zien. We verbinden ons dan ook graag voor onbepaalde tijd aan Fonds Gehandicaptensport. Op deze manier leveren we concreet een bijdrage aan de gehandicaptensport; van individuele topsporters tot breedtesport, door bijvoorbeeld het verzorgen van slaapfaciliteiten voor sporters met een beperking op diverse locaties in Nederland.” De verbinding tussen sport en M line is sterk. Voor onder andere TeamNL en Team Jumbo-Visma volgt M line de atleten naar de grootste sporttoernooien ter wereld, om te verzekeren dat ze ’s nachts optimaal herstellen van de sportieve strijd overdag.

Over Fonds Gehandicaptensport
In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog niet vanzelfsprekend. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport heeft de missie om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken. Pas dan is de wedstrijd gewonnen. Ga voor meer informatie naar: www.fondsgehandicaptensport.nl.

Over M line
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen.