Elk jaar komen vele luxe topmerken bij elkaar op de LXRY Fair in Amsterdam om hun luxe aan het publiek te tonen. Zo ook enkele slaapfabrikanten, waaronder Swiss Sense, Hästens en Serta. De beurs is altijd weer een feest en staat garant voor veel publiciteit.

Nieuw gezicht voor Hästens
Eric Mostert: “Op de Masters of LXRY werden twee zeer exclusieve limited boxspring modellen de Marwari en de Appaloosa (beide genoemd naar twee zeldzame paardenrassen) aan bezoekers en pers geshowd. De bedden zijn speciaal ontworpen door een in Zweden zeer vooraanstaand ontwerpersduo: Bernadotte & Kylberg. Dit duo heeft de twee bijzondere boxsprings ontworpen op basis van het Hästens top model 2000T, wat staat voor ultiem ligcomfort en een zeer hoge duurzaamheid. Er was ook veel interesse voor de Special Edition genaamd de Hästens Tribute (gebaseerd op model Hästens Luxuria), die ter ere van het 165 jarig bestaan van Hästens is uitgegeven in een speciale stof: een exclusieve taupe-kleurige ruit.” Veel pers stortte zich ook op het nieuwe gezicht van Hästens. “Barry Atsma kwam speciaal voor het persevent zichzelf voorstellen als ons nieuwe gezicht. Barry is zelf sinds kort een zeer tevreden gebruiker van een Hästens Luxuria in de Limited uitvoering Tribute. Hij vertelde de pers op de stand en in een interview met Wilfred Genee op BNR radio – live vanaf de Masters of LXRY – hoe hij het ervaart om op een echte Hästens te slapen.”

Samenwerking en genot
Serta stond ook met een fantastische stand op de beurs in samenwerking met slaapspecialist Beds & Bedding uit Amstelveen en Zaandam. Onder een genot van heerlijke luxe hapjes en drankjes kon iedereen genieten van de exclusieve bedden die Serta biedt. “Het was weer een geweldige beurs en samen met het team hebben we genoten.”

Variatie aan luxe boxsprings
Swiss Sense was dit jaar wederom prominent aanwezig op Masters of LXRY met een schitterende inspiratiestand. De beddenmakers van de familie Diks presenteerden met trots een variatie aan boxspringcollecties. Naast de luxueuze Royal collectie werden in de stand de unieke en handgemaakte Diks bedden en enkele modellen uit de toegankelijke Home 365 collectie getoond.