Generation-collectie 100% duurzaam geproduceerd

Ecovadis beoordeelt wereldwijd bedrijven op hun MVO-prestaties en waardeert Hoteleys, de binnen de hotel-branche gespecialiseerde divisie van Adova Group, met een zilveren medaille. Bij het samenstellen van de ranking worden de zorg voor het milieu, de ethische werkomstandigheden en de mate van duurzaamheid van de gebruikte grondstoffen beoordeeld. Hiermee bevindt Hotelys zich in de top 25 van de beoordeelde bedrijven.

Sales-manager Benelux Hans Drent: “Binnen de hotel-wereld wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Naast levensduur en een goed ligcomfort wordt de productie-methodiek wel degelijk bij het aankoopproces betrokken. Met de Generation-collectie spelen we exact op deze markt-ontwikkeling in en proberen hierdoor een bijdrage te leveren  aan de circulaire economie.”

Het matras is gemaakt van 100% recyclebare en herwinbare materialen en gerecyclede onderdelen zonder concessies te doen aan het unieke ligcomfort.

Plastic flessen worden verzameld uit de oceaan en getransformeerd, gewassen en schoongemaakt. Vanuit de reststof ontstaan de nieuwe grondstoffen  die worden gebruikt als afdek- en comfortmateriaal.