Beter Bed, marktleider op het gebied van beddengoed in de Benelux, en Philips werken vanaf deze maand samen aan de ontwikkeling van hightech oplossingen die gebruikmaken van zeer gevoelige sensoren om de slaapkwaliteit te meten en te verbeteren. Beter Bed loopt voorop in het gebruik van innovatieve producten om de slaap te verbeteren. De samenwerking met Philips past in de missie van Beter Bed om klanten te helpen beter en gezonder te slapen.

Beter slapen, beter leven
Beter Bed wil consumenten bewuster maken van de voordelen van een goede nachtrust. In december vorig jaar lanceerde de slaapspecialist de campagne ‘Slaapkoppen’ onder het motto ‘Slaap beter, leef beter’. De afgelopen jaren zijn meer dan 2.000 slaaponderzoeken uitgevoerd. Die tonen allemaal aan dat een goede slaapkwaliteit een positief effect heeft op gezondheid en welzijn.
Van technologie naar inzicht naar betere slaap

De nieuwe slimme technologieën die in ontwikkeling zijn, bevorderen een goede nachtrust, maar kunnen ook veel waardevolle inzichten over het onderwerp opleveren. Eén voorbeeld, de Snoring Relief Band, is ontworpen om je te waarschuwen nog voordat je begint te snurken. De kleine sensor, die rond de borst wordt gedragen, maakt gebruik van klinisch bewezen technologie om te detecteren wanneer u op uw rug ligt en trilt zachtjes om u aan te moedigen op uw zij te gaan liggen. Een ander product is de Wake-up Light, die u niet alleen helpt fris wakker te worden, maar u ook helpt ontspannen in slaap te vallen.

“Ons doel is om onze klanten aan te moedigen een goede nachtrust te krijgen door de juiste slaapproducten te kiezen. Deze innovaties stellen ons in staat een stap verder te gaan en ons productassortiment te verbeteren door de nieuwste hightech-ontwikkelingen te integreren. Ons doel is om consumenten te helpen beter te slapen en fit en ontspannen wakker te worden”, aldus Cyril van Seumeren, Category Management Director bij Beter Bed. “We zijn er trots op dat we de volgende stap kunnen zetten in het bereiken van onze doelen door samen te werken met Philips. Philips loopt voorop op het gebied van gezondheidstechnologie en zet zich, net als Beter Bed, in om de gezondheid van mensen te verbeteren.”
Beter Bed en Philips delen een missie gebaseerd op de hoeksteen “Health & Well-being”. Terwijl Beter Bed iedereen wil helpen om beter te slapen zodat ze een gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden, is het doel van Philips om met innovatie de wereld gezonder en duurzamer te maken.

Slaap: de basis van gezondheid
John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding: “Door ons continu te richten op innovatie en het inbouwen van technologie in onze producten, verbeteren we voortdurend onze prestaties in de groeiende beddengoedmarkt en blijft ons marktaandeel groeien. Klanten kiezen voor Beter Bed, ook nu winkels alleen op afspraak geopend zijn.”
High-tech innovaties voor thuis
Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en heeft veel expertise in klinische toepassingen, waardoor het kan anticiperen op de behoefte aan geïntegreerde oplossingen. Door de samenwerking met Philips kan Beter Bed en verdere optimalisatie van haar assortiment slaapproducten.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)