Wat als je niet hoeft te kiezen tussen design en ergonomie, zo vraagt het Belgische LS Bedding zich af. “Hedendaags design en ergonomie gaan hand in hand bij deze Ergosleep BS1 Pure boxspring. Door de vaste voorprofilering van SLAAP-  DNA® in de bedbodem , biedt het bed de gepaste essentiële ondersteuning aan hoofd, schouders, rug, heupen en benen.”

“De design bedbodem met een hoogte van slechts 14cm , bevat binnenin de ergonomische SLAAP DNA® profilering waarvoor Ergosleep® gekend is. Daarmee maakt dit Belgische merk het verschil met alle andere fabrikanten van bedbodems in binnen- en buitenland. Voor het eerst moet design niet meer inboeten ten koste van ergonomie. Door deze technologische doorbraak slaagt Ergosleep er nu ook in een design minded publiek aan te spreken.”

“Wat is SLAAP DNA®? SLAAP DNA ® is de persoonlijke profilering van uw lichaam. Het is het resultaat dat ukrijgt nadat u zich heeft laten opmeten in de Ergosleep ® cocon die iedere Er gosleep ® verdeler in zijn showroom heeft. Door de bedbodem in te stellen volgens uw SLAAP DNA ® , ligt uw lichaam ergonomisch perfect correct, en geniet u van een optimale nachtrust waarbij uw lichaam weer kan opladen voor een nieuwe dag”, aldus de Belgische leverancier.

Alle verkooppunten vindt u op ergosleep.com. In Nederland zijn dit de Morgana-winkels.