Alle vakantiewoningen van EuroParcs worden vanaf deze zomer gefaseerd voorzien van EuroParcs Exclusive by M line producten. De speciale collectie bestaat uit M line boxsprings en matrassen en zijn bedoeld voor zowel de nieuwe als de bestaande woningen. M line en EuroParcs zijn al partner vanaf 2018 en hebben een ultiem slaapcomfort voor gasten als gezamenlijke topprioriteit. Met de uitrol van deze exclusieve collectie versterken beide partijen elkaars internationale groeiambities.

Koen Hoefakker, directeur bij EuroParcs Living: “Comfort is voor onze gasten sinds jaar en dag absolute topprioriteit. We zien dat onze gasten dit ook steeds belangrijker vinden en waarderen. Met M line in al onze woningen, garanderen we ze van een goed slaapcomfort. We zijn dan ook trots dat M line onze slaapleverancier is.”

Pieter-Bas Stehmann, Algemeen Directeur van Dutch Bedding Company (DBC): “Tijdens een verblijf op de parken van EuroParcs wil je ’s nachts extra goed slapen om overdag het maximale uit je vakantie te halen. Het belang van een goede nachtrust en het effect op de gezondheid wordt overigens nog veel onderschat. Met onze samenwerking en dit ter plaatse ook actief uit te dragen, hopen we tevens het bewustzijn rondom slaap te verhogen.”

Langetermijnstrategie
Het continueren en intensiveren van de samenwerking met EuroParcs onderstreept het groeipotentieel van DBC International, de groothandelstak van Beter Bed Holding waar M line onderdeel van uitmaakt. Naast de particuliere slaapkamer en het landelijk dekkende netwerk van Beter Bed-winkels en beddenspeciaalzaken, zijn tevens het hotelwezen en vakantieparken belangrijke afzetkanalen. Voor íedereen geldt immers Beter Slapen, Beter Leven, ook op vakantie. De merkbelofte en bijbehorende slaaprevolutie van Beter Bed Holding agendeert het belang van betere slaap.