Oud voetbalinternational Dirk Kuyt geeft in de M line podcast ‘Dromen over topsport’ aan dat hij voor belangrijke toernooien altijd de figuurlijke ’tunnel’ in ging om zich af te sluiten van pers en praatprogramma’s. “Als het puur voetbaltechnisch is, dan kun je kritiek wel makkelijk dragen. Daar was ik immuun voor. Maar wanneer het persoonlijk wordt, en meer respectloos, dan vind ik dat wel heftig en daar wen je eigenlijk nooit aan.”
Kuyt benoemt in het interview ook oud teamgenoot Memphis Depay: “Ze zeggen nooit ‘hij zat niet zo lekker in de wedstrijd’, maar er wordt vaak van alles bijgehaald. Dan zijn het weer zijn tatoeages, dan zijn manier van kleden.” Kuyt vindt het jammer dat spelers vaak op deze manier worden neergezet. Verder gaat Kuyt tijdens de podcast in op zijn nieuwe ambities om trainer te worden en komt hij met mooie anekdotes uit het verleden.
In ‘Dromen over topsport’, een samenwerking tussen matrassenleverancier M line en ALLsportsradio, geven verschillende topsporters een kijkje in hun (voormalig) topsportleven. De podcast belicht alle kanten van de medaille en laat zien wat atleten er voor over hebben om hun droom waar te maken en welke rol een goede nachtrust hierin heeft. Want topprestaties komen niet vanzelf! ‘Dromen over topsport’ wordt gepresenteerd door Krijn Schuitemaker en oud Olympisch hockey kampioene Maartje Paumen.
Over M line
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft onder de naam M line een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line zorgt er met goede ondersteuning en optimale drukverdeling voor dat het gewenste herstel tijdens de slaap plaatsvindt.
ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.
Luister de podcast op: https://ap.lc/tVebB