‘From zero to hero’

VIPACK is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van meubels voor kinderen en jongeren. Het bedrijf richt zich uitsluitend op professionele binnenlandse en buitenlandse B2B-dealers. De kracht van het bedrijf ligt naar eigen zeggen in de voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten, die de nieuwste trends van vandaag volgen. Dit om een breed scala aan commerciële producten met een eigentijdse uitstraling tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Al de ontwikkelingen van VIPACK zijn getest en geproduceerd volgens Europese voorschriften. VIPACK lanceert nu een nieuw premium merk genaamd ‘JAXX FURNITURE’, dat zich exclusief richt op de babymarkt.

JAXX is een innovatief en baanbrekend merk dat is ontworpen om ouders en baby’s een optimaal comfort en gemak te bieden. Ruben Viaene van VIPACK: ”We zijn ervan overtuigd dat JAXX een gamechanger zal zijn in de baby-industrie, met een sterke focus op het creëren van stijlvolle, functionele en veilige meubels voor baby’s. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan nauwgezet ontwikkelde stukken, waaronder babybedjes, commodes, kledingkasten, schommelstoelen en meer. Elk item is doordacht ontworpen om optimaal comfort en gemak te bieden voor zowel de baby als de ouder. We besteden speciale aandacht aan details zoals ergonomie, veelzijdigheid en gebruiksgemak, zodat onze meubels naadloos in uw dagelijkse routine passen. Van een stevige constructie en niet-giftige materialen tot veilige bevestigingen en gladde afwerkingen, elk aspect van onze meubels is zorgvuldig ontworpen om een veilige omgeving te bieden voor uw kleintje.”

Smile collectie

Het bedrijf kondigt enthousiast aan om onder andere onze nieuwe SMILE-collectie te onthullen. Ruben: ”Deze collectie combineert tijdloze elegantie met een vleugje natuurlijke charme. SMILE biedt een reeks prachtig vervaardigde stukken, zoals een baby- en peuterbed, commode en kledingkast met 3 laden, die elke kinderkamer omtoveren tot een oase van sereniteit en vreugde.”

Alle items zijn gemaakt van wit gelakte MDF en afgewerkt met Scandinavische grenen poten. ”Deze collectie heeft afgeronde randen, waardoor een veilige omgeving wordt geboden waarin je kleintje kan verkennen en groeien.”

Nieuwe handelsagent

Verder wensen wij de branche ook op de hoogte te brengen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Inge Van Dooren. Zij zal vanaf heden fungeren als handelsagent zijn op de Belgische markt. Wij kijken er naar uit om met haar samen te werken.” Inge Van Dooren is bereikbaar via iva@vipack.be.