Groot nieuws van Goossens wonen & slapen. Het filiaal in Nuenen krijgt een nieuwe look en is het eerste filiaal die wordt omgebouwd naar het vernieuwde winkelconcept van Goossens. Daarmee moet Goossens in Nuenen toongaangevend worden in de woon- en slaapbranche. De nadruk in de winkel ligt op inspiratie en de vloeroppervlakte is 14.500 vierkante meter. De slaapafdeling wordt 4000 meter. Goossens kondigt tevens twee nieuwe filialen aan: een in Groningen en een in Almere aan woonboulevard DoeMere.

Om de grootste inspirationstore van het land te worden, wordt er veel veranderd. Onder andere maken de pilaren plaats voor een nieuw Goossens-aanzicht, dat is ontworpen door Goossens zelf, in samenwerking met een architect. Deze omlijsting, dat als een Goossens-gordijn het pand bekleedt, geldt straks als herkenbaarheid voor de Goossens-winkels. Ook wordt de entree met grote vides ruimtelijker en lichter gemaakt, zodat er betere looproutes mogelijk zijn en de bovenverdieping toegankelijker is. Alles in de winkel moet een stuk natuurlijker en nóg stijlvoller aan gaan voelen.

Behalve de verbouwing in Nuenen is Goossens ook druk in Groningen en Almere, voor beide steden zijn nieuwe filialen aangekondigd. De winkel in Almere wordt onderdeel van woonboulevard DoeMere en opent nog dit jaar haar deuren. Deze zaak telt maar liefst 5700 m2 en wordt hiermee de grootste inspirationstore van de complete woonboulevard in Almere, waar eerder dit jaar een en ander de deuren moest sluiten na een faillissement.  Het wordt een toonaangevende winkel in de woonbranche, omdat hier meteen het nieuwste strategisch storeconcept van Goossens wordt gerealiseerd. Zo komt er een groot inspiratiecentrum en zullen er diverse showroomkamers te zien zijn met woon- en slaapkamers in dezelfde stijl.