Beddenspecialist Haarhuis & Jansen introduceert tijdens de Vakbeurs Slapen op 12, 13, 14, 20 en 21 september op De Woonindustrie in Nieuwegein een geheel nieuwe boxspringcollectie van het eigen merk. Met een nieuwe bedden- en matrassenlijn zet Haarhuis & Jansen een belangrijke stap in de beddenbranche met een innovatief slaapsysteem dat naadloos aansluit op ieder lichaam en iedere slaaphouding.

Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid en welzijn. Slaap je goed, dan functioneer je optimaal gedurende de dag en haal je het maximale uit jezelf. Maar iedereen is anders, ieder lichaam is uniek. Welk bed het beste past, is dus voor iedereen verschillend. Haarhuis & Jansen heeft daarvoor een oplossing gevonden: Body Adaptive System (BAS.). Met een nieuwe beddenlijn – waarin BAS is geïntegreerd – en matrassenlijn zet het bedrijf het eigen merk in the picture.

Body Adaptive System
BAS. is een innovatief slaapsysteem dat naadloos aansluit op ieder lichaam en iedere slaaphouding. “Een boxspring heeft vaak een zeer zacht ligcomfort. Dat zorg voor verminderde ondersteuning. De wervelkolom ligt dan niet recht én er ontstaan drukpunten”, vertelt Jeroen Haarhuis van Haarhuis & Jansen. “Met één druk op de knop maakt BAS. eenvoudig ergonomische aanpassingen aan het lichaam voor een optimale nachtrust. De innovatieve basis met verstelbare schouder- en heupzone en de variabele zones van de bedbodem, zorgen voor ondersteuning van lendenwervels en vermindert druk op de schouders. Dankzij BAS. slaap je beter en dieper en zit je beter in je vel.”

De nieuwe bedden- en matrassenlijn van Haarhuis & Jansen – exclusief verkrijgbaar bij Haarhuis & Jansen – bestaat uit nieuwe bedden en zeven matrassen. Daarnaast is er ook een stoffen- en hoofdbordencollectie beschikbaar. Het gepatenteerde Perfect-matras is het paradepaard van de serie: een pocketveringmatras met volledig drukvrije schouderzone. Daardoor biedt het matras uniek ligcomfort.

Vakbeurs Slapen
Kennismaken met de nieuwe beddenlijn, nieuwe matrassen én innovatieve slaapsysteem van Haarhuis & Jansen kan op de Vakbeurs Slapen op 12, 13, 14, 20 en 21 september op De Woonindustrie in Nieuwegein. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.haarhuisenjansenbedden.nl/inschrijven-beurs. Meer informatie over de nieuwe slaapsystemen is te vinden op: www.haarhuisenjansenbedden.nl