Onder de Revor Group vallen de drie merken Revor Bedding, Styldecor en Jaritex. Wim Soetaert verzorgde tot het einde van de zomer de marketing voor de groep. Hij vertelt dat de grootste ontwikkeling voor Revor de verhuizing naar Kuurne is geweest waarvandaan de drie bedrijven nu gebundeld opereren. Op collectiegebied is er vooral sprake van verfijning.

Revor Bedding is het merkproduct van de Revor Group. Dit merk wordt actief in de markt gezet in het midden tot hoge segment. De Revor Group heeft meer dan 40 jaar vakmanschap in huis, doet continu product- en trendonderzoek én maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Dat alles zorgt voor gezonde, kwalitatieve slaapsystemen. Naast Revor Bedding zijn er nog de merken Styldecor en Jaritex. Styldecor staat voor hoge kwaliteit, handgemaakte bedden en matrassen, vakmanschap. Onder de naam Jaritex maakt de groep bedden in het kwalitatieve middensegment zowel onder merknaam als onder private label.

De grootste ontwikkeling die Revor dit jaar heeft doorgemaakt is de verhuizing geweest. De activiteiten van de bedrijven zijn nog maar kort gebundeld in Kuurne. In oktober en november is er verhuisd. Qua ontwikkeling van de modellen die straks op de Meubelbeurs worden gepresenteerd is er vooral sprake van verfijning van de details. Wel is een nieuwe website gelanceerd waar onder meer een configurator te vinden is waar de bedden gepersonaliseerd kunnen worden.

De Revor Group is op de Meubelbeurs Brussel te vinden op standnummer 6-104.