Hollandsch Slapen 2022 wordt op 11, 12 en 13 september aanstaande georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn. De deuren gaan op zondag 11 september om 10.00 uur open. De maandag sluit af met een diner inclusief een fris en sprankelend optreden van Niels Geusebroek in de tuin van het kasteel. De sluiting van Hollandsch Slapen 2022 is dinsdag om 17.00 uur.

Wat is er te doen?
Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, voor zowel ondernemers als medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd. De deelnemende bedrijven presenteren hun nieuwe en opvallende noviteiten. Daarnaast biedt Hollandsch Slapen prettige contacten, lekkere koffie, hapjes, lunch en op maandagavond een heerlijke bbq, gevolgd door het optreden van singer-songwriter Niels Geusebroek. Met een nieuwe sound zal Niels zijn muziek vertolken, van een tokkelliedje tot meer uptempo.

De deelnemers
Dit jaar wordt Hollandsch Slapen georganiseerd door 13 bedrijven: Auping, AVEK, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, EK Living, Hilding Anders, Gebroeders Jonk, Kuperus, Mahoton, M line, Steel & Stockings en TexelWool. Op de website van Hollandsch Slapen stellen zij zich voor.

Waar
Hollandsch Slapen komt graag bij Kasteel Groeneveld. Het kasteel is gebouwd in de 18e eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 ha groot, bosrijk landgoed. Het is goed bereikbaar doordat het vlak naast de A1 ligt. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Er zijn dus een heleboel redenen om naar Hollandsch Slapen 2022 te komen. Een must voor elke slaapspecialist!

Aanmelden gaat via www.hollandschslapen.nl

 

Facebook: www.facebook.nl/hollandschslapen

Twitter: @hollandschslape

Instagram: hollandschslapen