Op zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 september 2019 is het fraaie Kasteel Groeneveld wederom het decor voor Hollandsch Slapen 2019, hét slaapevenement van Nederland. De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18e eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 ha groot, bosrijk landgoed. Het is gelegen pal naast de A1 in Baarn.

Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. Naast de bekende namen Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Hilding Anders, Jonk, Kuperus, Mahoton, M line en Texel Wool doet dit jaar ook Perzona mee. Daardoor blijft het event ‘Hollandsch’.

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, en dan zowel op de ondernemers als op de medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. U treft op Hollandsch Slapen de nieuwste matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer. De noviteiten worden door de 13 deelnemende bedrijven verspreid door het kasteel gepresenteerd, zodat men door het ‘kruip-door sluip-door’ effect telkens wordt verrast.

Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten. Om het verblijf te veraangenamen wordt dit jaar nog nadrukkelijker ingestoken op Hollandsche accenten. Er worden twee barista’s en een stroopwafelkar ingezet en uiteraard valt er te genieten van lekkere hapjes en goede lunches. Op maandagavond wordt er een overheerlijke barbecue in de feeërieke tuin van het Kasteel georganiseerd

Bezoekers kunnen zich nu al aanmelden via de website www.hollandschslapen.nl
Daar staan ook de openingstijden en verdere info over de deelnemers.

Er zijn dus een heleboel redenen om naar de 2019 editie van Hollandsch Slapen te komen.
De organsatie verwelkomt iedereen graag op 1, 2 en 3 september in Kasteel Groeneveld.