Meubelbeurs Brussel zit er weer op! En zoals jullie in Bedding Business magazine hebben kunnen lezen waren er veel Nederlandse fabrikanten te vinden in Hal 9 – Brussels by Night. Maar niet alleen Nederlanders natuurlijk. Op onze instagram hebben jullie een compilatie in films kunnen zien. Deze nog even terugkijken? Ga dan meteen naar: https://www.instagram.com/beddingbusiness/

Ook werden de Balthazar awards uitgereikt. Dit keer geen winnaars in de slapenhal. Maar het volgende heeft wel met bedden te maken:

Love at first sight: THE BEDS – Pola

”Je ziet het en wil het spontaan van dichterbij bekijken, eigenlijk in close-up bestuderen, van top tot teen aanraken. Hoe kunstig kan hout bewerkt worden? Hoe intrigerend en imponerend kan vakmanschap zijn. Alles draait om de rondhouten stijlen. Ze lopen volledig door, dragen de kasten en het bed. Ze beginnen als poot en eindigen in het bovenblad van de kasten. Dat is precisiewerk! Hier herken je het oog van de meubelvakman. Bij het bed flankeren de stijlen het hoofdbord. En dan dat nachttafeltje? Je tilt het op en dan…. Sta je met een tafeltje voor ontbijt op bed in je handen! Wat een geweldige feel-good vondst! Overigens wordt dit ontwerp doorgetrokken naar alle soorten meubilair, voor de slaap- en woonkamer.”

Laureaten:
Passe Partout – Plectrum
Kler – Emotion

Meer binnenkort!

Hieronder enkele foto’s die wij nog gemaakt hebben tijdens de beurs. Maar uiteraard verschijnt in de december editie een uitgebreider verhaal!