HOUTEN BEDDEN BIJ POLYPREEN? HET LEEK GEWAAGD EN IS WONDERWEL GESLAAGD. DAT IS EEN GEGRONDE REDEN OM OP DE INGESLAGEN WEG VERDER TE GAAN. TEGELIJKERTIJD KEERT DE MATRASSENFABRIKANT TERUG NAAR ZIJN CORE BUSINESS, MET EEN OPSTAPJE NAAR EEN HIGHER-END DESIGN. BRON: MEUBELBEURS.BE. 

De ledikanten passen in de Scandinavische interieurtrend: massief beuken- of eikenhout in een lichte, luchtige en eenvoudige stijl. In wezen hoeft een bed niet meer te zijn. De nieuwe collectie bestaat uit varianten met een gestoffeerd hoofdbord. Op zich doet dat geen afbreuk aan de frisse uitstraling.

Het terugbrengen naar basic vormen en luchtigere dimensies zie je ook bij de boxspringbedden. De volumineuze hoofdborden maken plaats voor strakkere proporties en zwevende constructies. De ‘massieve’ boxsprings komen bodemvrij te staan, wat stukken ruimtelijker oogt.

Daarnaast blijft Polypreen investeren in zijn kernactiviteit, namelijk matrassen. Sinds kort kunnen logo’s op de tijk geborduurd worden. Dit was het opstapje naar de Elite-lijn: hand-getuft, met de hand gecapitonneerd én een geborduurde signatuur op de damast-tijk. Je krijgt een high-end look voor een verrassende medium-level prijs.

BRON: Meubelbeurs.be