Sinds 1 juni zijn drie nieuwe ondernemers tot de formule Beddenspecialist.nl toegetreden. Bedtime uit Haarlem, Woontex uit Lelystad en Wielinga uit Leeuwarden versterken de groep van zelfstandige ondernemers die zich ruim zes jaar geleden verenigde onder de bedrijfsnaam Sleeptrade.

Beter advies
Eén van de nieuw toetredende ondernemers is Ronald van ’t Pad van Woontex uit Lelystad. ‘De werkwijze bij Beddenspecialist.nl zorgt ervoor dat wij in staat zijn om mensen een volledig slaapadvies op maat te kunnen geven. De SlaapID-service, waarbij wij het slaapgedrag in kaart kunnen brengen, geeft ieder persoon zoveel nieuwe inzichten in hun eigen slaapsituatie, dat wij onafhankelijk en beter advies kunnen geven over het juiste matras, bodem, dekbed en/of kussen. Het kopen van een bed is een lastig proces voor een consument, maar op basis van jouw eigen slaapgegevens wordt het zelfs heel leuk en inzichtelijk. Bovendien neemt de kwaliteit van de nachtrust alleen maar toe’, aldus van ’t Pad, die wij binnenkort eens zullen bezoeken!

Toekomstige groei
Maarten Stoffels, directeur van Sleeptrade: “Onlangs trad ook Bedvisie uit Nieuwegein toe tot onze fullservice formule. Ook de nieuwe ondernemers gaan werken met de zeer persoonlijke aanpak waarbij eerst met een sensor het slaapgedrag in kaart wordt gebracht. Vervolgens wordt aan de hand van deze resultaten en het uitgebreide intakegesprek slaapadvies gegeven welke past bij de kenmerken van ieder uniek persoon. Onze werkwijze heeft er bovendien toe geleid dat er samenwerkingen zijn ontstaan met honderden fysio- en oefentherapeuten en ook topsporters. Ambassadeurs van Beddenspecialist.nl zijn onder andere olympisch kampioenen als Anna van der Breggen en Sharon van Rouwendaal, Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof en belangenbehartiger voor lange mensen Rob Bruintjes (2.21 m).”
Maarten Stoffels geeft aan dat hij verwacht dat de formule op korte termijn zal doorgroeien naar 40 winkels in Nederland. “Wij zien dat onze aanpak aanslaat en dat consumenten beseffen dat onze uitgebreide, individuele benadering leidt tot een slaapadvies op maat, met als gevolg een betere nachtrust.”